Tentang Kami

Kenapa Aryza

Chia Seed & Chia Miracle Oil

Bijian Chia Aryza Chia Seed berbeza daripada Yang lain Kerana…

🌱 Kami IMPORT sendiri Terus dari ladang kepada pengguna Di MALAYSIA. 💯 diuruskan oleh BUMIPUTRA MUSLIM. Kerana Kami berpendapat sekian lama proses import dimonopoli oleh Yang asing adalah menjadi FARDHU KIFAYAH untuk kami kepada umat Islam Di negara ini untuk menguruskan demand Muslim Di negara ini.

🌱TIADA Orang Tengah. Tiada BERPINDAH RANDAH gudang demi gudang, kedai Ke kedai, rumah ke rumah..bulan demi tahun untuk sampai kepada anda. SEMUANYA PANTAS DAN BERSIH Selepas harvesting, Ke Malaysia Dan dipasarkan Terus .

🌱 Bijian Chia Seed Yang SEGAR menghasilkan kesan Yang lebih EFEKTIF. Tak hairanlah testimoni RIBUAN dengan repeat order Yang tinggi. Dari pelanggan menjadi Stokis pun RAMAI. 🌱 PEMBUNGKUSAN YANG IKHLAS MEMELIHARA PRODUK. Patuh Akta Makanan, Botol gelap, Safety Seal, Kedap udara, Kering dengan Silica Gel, Kotak dsb lengkap dengan sukatan penutup untuk ambilan harian Dan Flyers.

🌱 99.99% BEBAS KUMAN. Melalui proses UV steril untuk basmi kuman patuh WHO untuk makanan /Bijian Segar tanpa proses.

🌱 SIJIL PHYTOSANITARI CERTIFIED. Memastikan sepanjang proses Bermula Harvesting hingga pembungkusan untuk eksport, pengangkutan, BERSIH DAN PATUH GUIDELINES IMPORT MAKANAN. Kualiti Sangat terjaga.

🌱Agen Dan Stokis terlatih memberi after sales service, guidelines Cara makan Supaya Anda tidak tersalah tatacara pemakanan. PENTING! AMBIL CHIA SEEDS BUKAN SEBARANGAN.

🌱KHIDMAT PANTAS. STOK STABIL TANPA PUTUS. FREEGIFT MENARIK BERTUKAR-TUKAR. EKSTRA PENJIMATAN JIKA BELI BANYAK.

 

MISI

Aryza menyasarkan kepada semua rakyat Malaysia serta Negara jiran seperti Brunei dan Singapura untuk menjadikan makan organic  SUPERFOOD Aryza  Chia Seed ini kepada satu menu harian wajib kepada semua golongan di Bandar atau luar Bandar tanpa mengira peringkat umur atau taraf pendapatan. Kos sara hidup yang meningkat dairi hari sehari pastinya membebankan poket.

Lebih Ramai Agen dan Stokis diperlukan di seluruh  Negara dan Negara Jiran bagi membantu kami menyempurnakan MISI ini.